Ons verhaal

Het verhaal van de Stichting vindt zijn oorsprong eigenlijk in 2012. Een van de bestuursleden las in dat jaar een boek over een stel dat Nederland verliet om “goed werk” te gaan verrichten. Hun tocht dwaalde via een hospitaal-schip naar Brazilië, waar ze vervolgens met ongelooflijke wilskracht een programma opzetten wat duizenden straatkinderen vanuit onveiligheid en straatgeweld naar een ontmoeting met liefde en toekomst bracht.

Het boek was dermate indrukwekkend dat zij de schrijfster aanschreef. Het bleek een oud boek en zij ontving een liefdevolle brief terug van een inmiddels bejaarde vrouw die haar Stichting had overgedragen aan hun kinderen en aan de straatkinderen van het begin, die nu een volwassen actieve rol hebben binnen het geheel.

Het was het eerste begin van een weg die leidde tot de ÇA Suffit Foundation.

ÇA Suffit Foundation noemt deze mensen “vlaggendragers” met de vlag voorop voor de groepen uit de weg beter en veiliger maken.

Wij richten ons op vrouwen en kinderen in kwetsbare omstandigheden of posities. Wij ondersteunen projecten die ze hieruit halen of hun omstandigheden verbeteren. Projecten waar gelijkheid vruchtbare bodem vindt.

Verschillende producten en ondernemingen hebben zich aangesloten als donateur van de Foundation. Een percentage van opbrengsten wordt gedoneerd aan de Stichting.

Zo is er een kleding lijn geproduceerd. Kleding met een boodschap “ÇA Suffit”. Dat staat dan voor ‘het is genoeg’ (tegen onderdrukking), ‘er is genoeg’ (rijkdom maar slecht verdeeld) en ‘jij bent (goed) genoeg’.

Heb jij een mooi project om aan ons te pitchen?

Of wil jij ook met jouw product en onderneming je aan de Foundation liëren?

HELP NU EN DONEER